Archief - Archief - BigStep

1%club stort deelproject vol

7 januari 2011 door Ronald Boekel

24-uursactie van 1procentclub groot succes. Het deelproject 'Bibliotheek Resource Center Akuase' in Ghana is 'volgestort'. Dit betekent dat we dit deel van het project Resource Center kunnen afronden.Seats2meet heeft de laatste zet gegeven en tevens een nieuwe ontwikkeling in gang gezet. Een nieuw tijdperk breekt aan!


Young Sports trekt in bij BigStep

5 januari 2011 door Ronald Boekel

De stichting Young Sports, opgericht door twee oud-vrijwilligers van BigStep, maakt met ingang van 1 januari deel uit van stichting BigStep.

Raymond van Gool en Maarten van Geest, beiden in 2006 afgestudeerd aan de HEAO te Tilburg (opleiding Sport, Economie en Communicatie), hebben met hun stichting 'Young Sports' sportprojecten in achterstandsgebieden opgezet. Het gaat hierbij om leveren van een bijdrage aan de integratie van sport en onderwijs door het stimuleren van sportactiviteiten, het aanleggen van sportvelden en sportaccomodatie en het organiseren van sportevenementen met scholen. De projecten zijn uitgevoerd in nauwe samenwerking met BigStep. Deze samenwerking en het gebrek aan voldoende mogelijkheden om de stichting Young Sports zelfstandig voort te zetten, hebben er toe geleid dat Young Sports nu onderdeel is van stichting BigStep.