Archief - Archief - BigStep

Fondsenwerving school Ntronang gestart

24 september 2011 door Ronald Boekel

Lennaert Kleverwal en Koos de Lange, de twee timmermannen die gaan helpen bij het bouwen van een school voor beroepsonderwijs in Ntronang, zijn begonnen met het werven van middelen om hun doel te bereiken. Er zijn al diverse publicaties in dag- en streekbladen verschenen om lezers van de plannen op de hoogte te brengen en om te proberen donateurs en sponsors te verkrijgen. (zie ook project Vocational School )


BigStep sponsort voetbalteam

18 september 2011 door Ronald Boekel

Adauman Football Club is een jong team uit Adausena. Sinds de oprichting in 2008 is het team opgeklommen tot de 2e divisie. Hun doel is te spelen op landelijk niveau (de 1e divisie) en dat lijkt aardig te lukken. Het is een sterk team met een goede teamgeest. Het is evenwel moeilijk om mee te draaien in het voetbalcicuit omdat er gebrek is aan alles. (shirts, voetbalschoenen, geld om te reizen enz. enz.)

De spelers zijn stuk voor stuk zeer gemotiveerd en willen door hun spel een bindende factor zijn voor de jeugd in Adausena en omstreken. Er wordt voetbal gespeeld op hoog niveau, ondanks de belabberde toestand van het veld en het gebrek aan goed materiaal worden de wedstrijden door vele enthousiaste toeschouwers bijgewoond. Reden genoeg om het team te steunen bij hun poging de top te halen!


Glenn en Arjan in Ntronang

5 september 2011 door Ronald Boekel

Glenn Bovenlander en Arjan Kick zijn inmiddels in Ntronang aangekomen. Ze beginnen vrijwel direct met het vlakmaken van het terrein waar het sportproject is gepland. Het bedrag dat ze hebben opgehaald met allerlei activiteiten is waarschijnlijk net genoeg om het project af te ronden. Naast de financiële middelen hebben ze via diverse kanalen sportmaterialen weten te verzamelen die direct zullen worden ingezet. Zie voor meer informatie het sportproject Ntronang.