Sponsors (ned) - Sponsoring - BigStep

Sponsor worden

U kunt stichting BigStep op verschillende manieren steunen bij het bereiken van haar doelen.

De middelen die nodig zijn om de jongeren in de achterstandgebieden een betere toekomst te geven, komen uit subsidies, donaties, giften, sponsoring en speciale acties. Onze projecten moeten een duurzame ontwikkeling op gang brengen. Dit betekent dat er voor langere tijd geld nodig is. Zo zullen computers na een aantal jaren vervangen moeten worden en dragen de sinaasappelbomen pas vruchten na jarenlange arbeid.

BigStep stimuleert 'maatschappelijk ondernemen' en probeert daarmee medewerkers van organisaties te betrekken bij de problematiek in derde wereldlanden. Bedrijven en instellingen krijgen hierdoor een 'sociaal gezicht' en hebben hierdoor een streepje voor op anderen. Als sponsor laat u zien dat u mee wilt helpen aan een duurzame ontwikkeling. Uw bedrijf of instelling is sponsor wanneer een significante bijdrage wordt geleverd aan de projecten van BigStep. Dit kan zijn een periodieke donatie of een bijdrage in natura. Ook het leveren van expertise op één of meerdere gebieden waarop de stichting opereert, wordt gezien als sponsoring.

De sponsoring geldt voor onbepaalde tijd en kan uiteraard op uw verzoek worden beëindigd. Organisaties die het ontwikkelingswerk van de stichting steunen middels sponsoring, worden op deze site vermeld in het sponsorenoverzicht met een link naar de eigen website (zie hieronder). Waar het mogelijk en relevant is, wordt de naam van de organisatie vermeld in persberichten.

De belastingdienst heeft stichting BigStep als 'Algemeen Nut Beogende Instelling' (ANBI) aangemerkt waardoor donaties aan BigStep belastingvoordeel kan opleveren. Indien u de stichting wilt helpen middels sponsoring, neem dan contact met ons op.

In onderstaand overzicht staan bedrijven en instellingen die zich inzetten voor de projecten van BigStep.

Sponsors van BigStep
Impulsis IMPULSIS
Impulsis, Interkerkelijke organisatie voor ontwikkelingssamenwerking, zet zich in voor een wereld zonder armoede of onrecht. Impulsis is medefinancier van activiteiten in ontwikkelingslanden die mensen stimuleren en in staat stellen om op hun eigen manier een menswaardige leefomgeving in te richten. Impulsis is een initiatief van Edukans, ICCO en Kerkinactie.
Read to grow Read to Grow
* Doneert goede lees-en lesboeken tbv. onderwijsprojecten in ontwikkelingslanden.
* Vergeet de volwassenen niet die worden aangetrokken door de boeken die de kinderen lezen en daardoor ook de kans willen krijgen om te lezen.
* Ontvangt de Frans - en Engelstalige boeken van Internatioanale scholen en Particulieren.
* Is een nonprofit-organisatie (klik op het logo voor meer info)
Uw bedrijf?

Uw bedrijf of instelling  kunt u hier promoten met een link naar uw website.

Neem contact met ons op als u denkt iets voor onze stichting te kunnen betekenen of als u een project wilt sponsoren.

 GLU Grafisch Lyceum Utrecht
Het Grafisch Lyceum Utrecht is een toonaangevende opleider voor de grafimedia en een vakkundig opleidinginstituut met oog voor maatschappelijke ontwikkelingen. Het is een kleinschalige, creatieve en veilige school met betrokken vakdocenten. Met behulp van modern en actueel onderwijs gaan de studenten de "echte" grafi-mediawereld in.
Trajectplanner Trajectplanner
Het digitale platform voor student en leerkracht.
Trajectplanner is een eigentijds & vernieuwend leermanagementsysteem dat onderwijsinstellingen ondersteunt om toekomstig onderwijs te kunnen realiseren. In nauwe samenwerking met het onderwijsveld en vanuit een visie op toekomstig onderwijs is een modulair softwarepakket ontwikkeld dat naadloos aansluit op zowel de huidige maar ook de toekomstige situatie binnen het onderwijs.
 Eipi Eipi
In Purmerend en omstreken een begrip op het gebied van (o.a.) autobelettering, gevelreclame, raamdecoratie en bewegwijzering.
 Newmont Newmont
Deze 'mining company' is actief in het gebied waar BigStep een aantal projecten uitvoert. Newmont helpt daar waar nodig bij de realisatie van deze projecten.
 Bonte koe Biercafé de Bonte Koe
Het mooiste en gezelligste café aan de Koemarkt in Purmerend. Dit biercafé met een rijke historie is een bezoek waard! (zie ook: bieractie)
  Rich & Millbrook
Rich & Millbrook is dé kookwinkel van Hoorn. Zij zijn oa. gespecialiseerd in kwalitatief goede pannen, messen, espressomachines, koffie, friteuses, keukenmachines,enz. enz. Kortom: bij Rich & Millbrook vindt u alles voor uw keuken.
 Autobedrijf Waterland Autobedrijf Waterland
Betrouwbaar adres voor het onderhoud van uw auto. Gespecialiseerd in Volvo.